åååhh klar!

Nu ligger tre kilo glass och gryr i min mage, alltså blondinbellas mage. Hallåå, såklart att jag fick pengar för att äta upp all glass?? Jag håller nämligen på att göra olika projekt med GB-GLASS, eftersom dem ville att jag skulle vara deras "nya ansikte utåt". Är så glad, åååh äntligen börjar min modellkarriär att få fart på riktigt, känns riktigt skönt att veta att man ska få synas i varje glasskiosk framöver! Aja, nu ska jag iväg på mitt hundraelfte bloggmöte den här veckan, ciao!


Mmmm, glass är gott!
image15

Nyttiga-bellas heta tips!

Åhh, det var en riktigt krävande vecka jag gått igenom. Men nu är det över och jag får äntligen ägna mig åt mina caesarsallader. Var nyss på ett väldigt givande möte om konst och hälsa, lärde mig mycket nytt tex att jag liknad en bacon!? Det är inte så svårt att vara nyttig som jag alltid har trott gör som mig bara, käka caesarsallader. Ska senare lägga upp recepts på riktigt goda olika varianeter av caesarsallader, ja det finns ju olika sorters dressingar och salter man kan tillsätta med. Och så ska jag ge er tips på hur man gör den absolut nyttigaste caesarsalladen, det lärde jag mig på kursen om "how to be skinny like me", (me=blondinbella). Aja nog om konst och hälsa ska hem och trycka i mig tre kilo glass som väntar på mig i köket..


ps. mmm, glass är gott!


image14

Halloj allihoppa!

Alltså måååste bara säga att usch vad jag hatar när folk gör videobloggar om sina ointressanta liv. Ja visst gör jag det också, men mina inlägg är åtminstånde intressanta. Vem vill liksom inte höra om hur det går i min jakt att hitta den perfekta minkkappan?! Det vill ju alla höra om förstås?!

Och en till sak som jag stör mig mycket på är när folk kallar mig för en bortskämd bratunge, jag är ju faktiskt en JÄTTE bortskämd bratunge. jag blir sååå irriterad när folk förolämpar mig på det sättet.

Nog om det, ska gå och klämma i mig en lite risifrutti och kanske en caesarsallad nu.

HEJ ALLIHOPA!

åååååh jag blir så irriterad.
Här sitter jag och är heelt slut efter att ha shoppat en hel dag, alltså mina pengar tar aldrig slut jag vet inte vad jag ska göra av dom..jag kan ju inte skänka bort dom heller liksom .. det är ju inte de som har har suttit här och bloggar, det är ju såå utmattande!
Jag har också bara ätit två caesarsalladers idag, kan dagen bli värre eller? Hör och häpna det kan den.
Vår städerska håller på att dammsuga så man kan inte ens höra vad man själv tänker, varför måste vi ha en städare för? Jag som är så renlig av mig, jag är ju liksom Blondinbella, det är ju inte som att jag är skitig?

Alltså jag har ingen fritid jag har alltid massa events och galor att gå på.. Jag orkar inte vara så populär som jag är, jag är ju typ värsta kändisen..hihihi :)
ÅÅH VAD ALLA ÄLSKAR MIG, JAG ÄR SÅ PERFEKT!

Nej nu ska jag iväg på muf-mingel så att vi värvar in lite nytt folk som vi kan övertala att växthuseffekten är bluff.
Ska köpa en ny minkpäls imorgon också , längtar!! Lyllos djuren säger jag bara :)

CIAAAAO !

Den här videon är verkligen givande, måste ses!



ps. Det är såklart ÄKTA minkpäls :) Ska sticka ner på stureplan (såklart), och köpa mig en caesarsallad, ciao!

Hej allihoppa!

Gäsp, har precis kommit hem från en morgon fika med min blogcoach. Sååå givande, alla ni bloggare där ute borde skaffa en. Inte för att era bloggar någonsin kommer att uppnå min nivå men ni kan ju försöka åtminstånde.  Ett stort plus med min bloggcoach är att han är så prisvärd. Jag betalar bara 53 000 för varje möte, sm varar i ungefär en hel halvtimme.

Resten av dagen är såklart också planerad:
08.30-09.00 Möte med bloggcoach, PUSS.
09.30-11.45 Åka till Stureplan och äta Caesarsallad
12.00-14.00 Bloggträff med miss A, miss B och miss C. (fråga inte vilka de är för jag måste få ha lite privatliv)
14.00-17.30 Gå på bokrean och försöka hitta ännu en bok om hur man själv gör den perfekta pälskappan.
17.30-18.00 Träffa Nils.
18.00-19.00 Jag vet typ inte vad jag ska göra, kanske åker och lyfter lite vikter på gymmet. Måste ju hålla formen uppe till Beach 08. Och efter det trevliga beskedet igår, att jag har mer muskelmassa än vad som är normalt för tjejer så kan man ju bara inte låta bli.

Men nu är det dags för mig att ta mig emot Stureplan för dagens andra men absolut inte sista, caesarsallad.

Ciao.

Hej allihoppa!

Alltså idag när jag skulle ta tunnelbanan hem från Stureplan, där jag varit ännu en gång för att få tag på den mest prisvärda caesarsalladen på kvällskvisten kom jag att tänka på att när typ nyhetsprogram som rapport och aktuellt babblar massa om att våldet i stan har ökat så mycket på senare dagar, klart att ungdomarna i de centrala delarna av Sthlm blir mer våldsbenägna. Kort och gott, det jag menar är att om inte media skulle framställa stan och mitt kära stureplan som ett ghetto skulle ju självklart både våldet och våldtäkter minska?! Det är ju bara logiskt liksom?!

Och på tal om inget alls. Måste bara berätta om en lite knasig fetisch jag har. Som ni säkert vet var jag ju på en gynekologundersökning imorse. Killen, eller rättare sagt mannen, (för ja, visst var han manlig), som undersäkte mig var bara sååååååå snygg. Inte undra på att "skohornet" lätt gled in. Och ni undrar säkert hur jag kan veta att den där staven känns som ett skohorn?! Joo såhär är det ju, att innan jag träffade coola, häftiga, tuffa, superrika MrX, så hade jag ju inte mkt till sexliv så jag använde helt enkelt min fantasi och provade ett skohorn. Så nu vet ni varför jag vet.

Men klockan börjar ticka mot senare timmar så jag ska nog sätta på mig min underbart mysiga utterspäls pyjamas som jag köpta på en weekendresa jorden runt, för ynka 450 000 EURO och krypa ner i min säng men nyvävda lakan av håret från insidan av en uzbekistansk tiger.

Godnatt.

TJENA ALLIHOPA!

Alltså en del idrottstjejer är så ju så himla maskulina, jag fattar inte hur dom kan visa sig ute.
Liksom jag måste ju sminka mig i 3h för att jag ska bli så snygg som jag är nu..och liksom ni ser ju resultatet jag är ju såååå himla snygg ! ÅÅH VAD JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV!
Hur kan man ens leva om man ser ut sådär? Och liksom jag är ju så jävla ytlig! Min hund har ju till och med stylist annars skulle jag inte ens kunna gå med den ute, tänk om folk skrattar ut den liksom?
Jag är så ytlig det var nog därför jag mobbade flickor som inte sminkade sig när jag gick i lekis, klart man sminkar sig då liksom?

ÅÅÅÅH! vad glad jag blev idag när jag hade gymmat så kunde man mäta sitt kroppsfett och muskelmassan..vet ni?
Jag har mer muskelmassa än en normal tjej har, åååh nu kan jag bygga muskler.
Nu tänker ni säkert att jag då kommer se ut som dessa idrottstjejer som ser så maskulina ut.
Men ni tror fel. Hallå? Jag är Blondinbella jag kommer ju vara såå snygg med lite muskler jag kommer ju inte se ut som en man, jag kommer ju bara vara så snygg! längtar till jag får ett 6-pack att visa upp för Mr X.
Jag är ju en tävlingsmänniska också jag ska nog tävla med Mr X om vem som kan få flest magrutor nu när jag har så mycket muskelmassa. Jag är ju ingen normal tjej jag är ju den bästa, vackraste tjejen i världen så det är ju klart att jag har mer muskelmassa än de liksom.."vanliga" tjejerna. vad trodde ni?

image12     image13

Ser ni hur dom ser ut? UUSCH DOM SER UT SOM MÄN
dom äcklar mig nästan lika mycket som barn gör...

CIAAAAAAO! casearsallad ska jag äta nu.



Shabba Allihoppa!

Jag sitter här och funderar på vad jag ska välja för ämne om att skriva på svenskan, jag menar vad det än blir så kommer jag få mvg. Men jag vill ta nått extra bra ämne, jag har klurat jättelänge än så läneg väljerjag mellan dessa:

  • Minkpälsar
  • Kaninpälsar
  • Harpälsar
  • Tigerpälsar


Ja det är verkligen svårt, kan inte riktigt bestämma mig! Hjälp mig läsare det är ju trots allt er jag lever på! Tjänar så mycket pengar på den här bloggen att jag inte kan göra av med dem, åååh det är så jobbigt vad ska jag köpa för nya grejjer idag då? Hjälp mig mina älskade läsare!

HEJ ALLIHOPA !

Jag höll ju nästan på att glömma att lägga ut bilder på mina vackra, underbara och alldeles fantastiska tår efter min 5000 kronors pedikyr !

image10

ååååh jag är såå nöjd!

Efter jag var klar gick jag och köpte en smoothie för 80 kr , alltså så himla billigt det är.
Innan jag skulle till mitt lilla bloggcoach möte(jag har en bloggcoach för att jag är så blåst att jag måste ha hjälp med stavningen till det jag ska skriva) så var jag och kollade på en jättefin päls av vit tiger åååh den kostade bara 800 000 :) jag ska så köpa den!

Alltså jag hatar djuraktivister som ogillar mig för att jag har päls! vadå jag vill ha min päls för att jag blir så otroligt snygg i den och liksom det är ju inte som att djuren lider för dom vet ju att dom kommer ligga mot min underbara mjuka hud varje dag liksom. Det måste ju vara varje individs dröm på denna jord eller ?

Nej nu börjar mitt möte :)

Skriver senare allihopa.. CIAAAO !

Tjabba Allihoppa!

Som ni vet har jag ju gjort en riktig stor förändring i mitt liv jag klippte mig!, ett riktig steg som tog mig månag år att bestämma mig för. Men jag tog steget, man får inte vara rädd för utmaningar. Jag testade ju en ny dressing till caesarsalladen idag med! Eftersom jag inte längre är hårmodell för L'oreal så tog jag då detta steg att förändra mig och prova på nått nytt. Man måste våga ta risker här i livet :)



1:a bilden, Före                &  2:a bilden, Efter                                                                                                 
image8image9

Blev iaf jättenöjd, de blev verkligen den förändringen jag ville. Och Mr.X tyckte också det!

HEJ ALLIHOPA

Jag har precis kommit hem från min 5000 kronors pedikyr och mina tår är såååå fina just nu.
Jag lägger upp bilder senare på mina underbara fötter.
Har precis avnjutit en caesarsallad och risi frutti med min älskade Mr X !
Gud vad jag älskar mig själv. Jag vet att jag är en stor förebild för många bloggare och jag är ledsen att säga detta men ni kommer aldrig komma upp i min nivå.
Nu är det inte så att jag är egenkär eller liknande, nu är det bara så att jag älskar mig själv och det är bara sanningen.

Åhh gud jag såg äckligaste ungen idag, idag när jag och Mr X satt och åt min fjärde caesarsallad för dagen så precis när jag skulle stoppa en stor bit mat i munnen så skrattade den :O ALLTSÅ DET KAN DET BLI ÄCKLIGARE ELER HALLLÅ?
Som tur är så vill inte Mr X heller ha barn och det känns verkligen som att vi kommer att vara tillsammans livet ut. Jag ska såååå streilisera mig när jag blir 25 år.

Alltså jag blir så arg på såna som blir helt hysteriska över denna så kallade växthuseffekt. fattar ni inte att det bara är en bluff?!
jag är bara så lycklig för att det blir varmt, då kommer ju inte jag behöva lägga ut flera tusen på spray tan. inte för att jag är fattig eller så man fatta många caesarsallader jag kan köpa för det?!
Så åk bil mera gott folk så blir det varmare ;) eller jag säger ju inte att det är en växthuseffekt jag säger bara att det är bra att åka bil mycket. Gör som min pappa köp två bilar var till familjen

Ikväll ska jag till mina gaykompisar, det ska blii såå kul, vi ska typ ha schlagerkväll jag som trodde att alla som kunde mycket om schlager var gay. Men jag träffade ju min älskade Mr X hos min gaykompis, så det kan ju inte stämma att han är gay för jag ser ju inte ut som en kille. För jag är ju såå snygg i min nya kaninpäls.

Aja, nu ska jag kila iväg och fixa min ögonbryn!

CIAAAAO

Hej allihoppa!

Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska invistera i minkpälsen eller kaninpälsen, jag är snygg i båda såklart? Igår gick jag och min älskade underbara coola MR.X ut och käkade på stureplan, såklart sturepan? Vi gick till kanske 10 olika ställen och ingen hade den perfekta caesarsalladen för mig, så vi åkte till bromma för jag var faktiskt tvungen att ha min caesarsallad enligt mig själv, blondinbella. Ajuste höll ju nästan på att glömma att jag plåtades igår, lätt att glömma saker ibland (A). Det var ganska kul fast jättejobbigt, usch usch har ont i hela kroppen av alla olika poser jag var tvungen att stå i. Mina ben värker också och har lite smått ont i nacken, men det var kul. Eftersom jag var så duktig och orkade hela plåtningen så unna jag mig en stor kvällsfika med mycket olika sorters räkmackor, fast räkorna var lite torra i smaken dock, säkert sossarnas fel.. Ajuste en till sak jag höll på att glömma jag fick såklart ha en fin och dyr kaninpäls på mig, den passade mig. Jättevackert att det var kanin men lite synd att mönstret inte riktigt gick ihop med mina ögon, tråkigt tråkigt men det var iaf kanin.

Lägger in en bild på min egna MR.X, efter vi käkat min casearsallad! (Sluta tjata om att jag ska berätta vad han igentligen heter och berätta saker om han, ni får vara nyfikna jag bryr mig inte för jag måste få ha ett privatliv. Snälla ni är på mig hela tiden och ska veta allt om mitt liv. Någonting måste jag ha för mig själv, förutom alla mina minkpälsar, och kaninpälsen jag nog ska köpa.

image1

Ska kila iväg på pedikyr nu, mina tår har blivit riktigt torra efter en veckas uppehåll av skötsel, lägger in bilder frånm pedikyren senare, ciao!

RSS 2.0